Toissapäivänä meillä juhlittiin. Koiramme (tai Eläinvideokerholaisittain koiromme) täytti 4 vuotta ja landseer-urokselle se virallisesti tarkoittaa siirtymistä aikuisten dogejen piiriin (paperilla ainakin). Joten kunnon emäntänä aloin jo hyvissä ajoin suunnitella sopivaa synttärikakkua. Ja tälläinen siitä tuli.

Raakalihakakku

Raakalihakakku

Kakkusten pohjana toimi kotimainen jauhettu hevosenliha, päälle pursotin ihan oikeaa maitorahkaa (ei mitään pehmeitä rahkoja tai proteiinihömpötyksiä meidän koiralle!). Kaksi kakkusta sai vielä reunoilleen ohueksi viipaloitua banaania. Kynttilöiden asemasta toimivat pinaatti-kanatikut (teollisesti valmistettu) ja koristeena tuoretta minttua. Ihmiset saivat myös kakkua, hieman toisenlaista, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

Tässä vielä herra Hurvelssonin näkemys kakusta.

wilho kakku II

Hyvin maistui!