Haarukkavatkain

Ruokablogi

Minä ja ruokaideologiani

Olen Minna – ruokatoimittaja, kotitalousopettaja koulutukseltani. Päivätyökseni teen ruokatoimittajan hommia ja ohjeitani olet saattanut nähdä mm. K-Ruoka -lehdessä, Glorian ruoka&viini -lehdessä, Marttojen julkaisuissa ja Me Naisissa. Olen ollut mukana myös Satokausikalenterin ja Sydänliiton yhdessä julkaisemassa Kaikkea hyvää -kirjassa, josta löydät myös ottamiani ruokakuvia. Teen myös ruokastailaus- ja kuvausavustajan hommia.

Tässä blogissani, kun aika työltäni liikenee, pyörittelen haarukkavatkaimella jos jonkinlaista soppaa. Arvostan ruoassa makua ja usein yksinkertainen on sitä parasta ruokaa. Luvassa on ruokaohjeita, mutta toivottavasti myös pohdintaa ajankohtaisista ruokailmiöistä ja kurkistuksia viinien pariin.

Ruoka ei ole minulle vain ohimenevä trendi. Se on jokapäiväinen nautinto, joka kokonaisvaltaisesti ja positiivisesti määrittää elämääni. Ruokani seuraa sesonkeja, mutta ei haksahda jokaiseen uuteen villitykseen absoluuttisena totuutena. Ruoka on minulle peruskallio ja siinä on vapaus valita, joskus hieman epätrendikkäästikin.

Ota yhteyttä: minna(at)haarukkavatkain.com

Minna Rautio-Pakaste

Kuva: Mari Moilanen

1 Comment

  1. Hei Minna,

    Kiitos hyödynnän kirjoittamaasi liha-perunalaatikon ohjetta. Mieheni on aloittanut jo 60-luvun lopulta seuraamaan englanninliigaa, luin ohjeesi alkua ääneen sen vuoksi. Mieheni korjasi, että 70-luvun lopulla se oli 1-divisioona ja toinen huomio, että tuolloin oli edelleen laajalti musta-valko lähetykset. Eivät liittyneet hyvään ruokaohjeeseen nuo maininnat… Iloista oloa kaikille.

Vastaa

Your email address will not be published.

*

© 2024 Haarukkavatkain

Theme by Anders NorenUp ↑